Добавяне на линк в Chessko.net

Игри

Правила за добавяне на линк

Защо да регистрирате линк при нас?

Освен, че ще получавате директен трафик от нашата система, ще получите и лека тежест към вашия сайт, която ще ви подмогне издигне в резултатите на търсачките. Получавате backlink на една доста добра цена.

Нашите категории се оптимизират за търсачките постоянно и техният рейтинг се развива. Предлагаме ви гъвкавост според нуждите ви. Различни предложения за спомагане оптимизацията на вашия сайт. Линковете, които добавяме са "nofollow".

Моля, прочетете внимателно условията, преди да регистрирате Вашия линк!

Ако преведете по банкова сметка цената ще е 5лв.
Свържете се с нас, за да Ви пуснем проформа по която да платите! office@sdiva.net
Добавянето на сайт в каталога "seeadd.net" с SMS струва 6лв. с ДДС.
Изпратете SMS на номер 1096 със съдържание: chesskoСлед като бъде добавен, сайтът ще присъства в каталога за неограничен период от време. Изтриват се само неактивните сайтове, които вече не съществуват.

Моля, прегледайте категориите в "Chessko.net" и вижте дали има подходяща за сайта, който искате да добавите, ако такава няма добавете в полето предпочитана категория и ние ще преценим дали е необходимо добавянето на такава категория или ще изберем подходяща категория за вашия линк.
     
След като изпратите SMS, ще получите код, който трябва да въведете в полето и при успешно въвеждане, ще можете да регистрирате Вашия сайт. Всеки SMS код е валиден за една регистрация в една категория. Може да добавяте линка си в колкото подходящи категории откриете.
     
Добавянето на Вашия сайт в каталога "Chessko.net" става на момента след регистрацията, като след това се преглежда от администратор и ще бъде активиран до 3 работни дни, като в повечето случаи ще става много по-бързо.
     
Забранено е добавянето на сайтове, нарушаващи по някакъв начин законите на Република България. Ние от "Chessko.net" не носим отговорност за съдържанието на сайтовете добавени в нашата система, но ще съдействаме на компетентните органи при евентуална необходимост. При неспазване на нашите правила и отхвърляне на вашия линк, вложените от вас парични средства не се възстановяват.
     
Запазваме правото си да отхвърлим заявка, която не отговаря на някое от условията горе или по някакъв начин нарушава законите на Република България. Правилата може и най-вероятно ще се променят своевременно, за това потребителите са длъжни да ги следят.

С регистрирането на сайт и натискането на бутона "Изпрати" Вие се съгласявате с нашите правила.

Добави линк


eXTReMe Tracker